ZUTPHEN – Al sinds 1905 is Bedshop De Duif een begrip in de regio. Het familiebedrijf is in handen van de derde Wesselink op rij, Tristan. Een jonge ondernemer die energie haalt uit het dynamische bedrijf, met inmiddels twee fysieke winkels en een uitgebreide webshop.

Van ledikanten, matrassen en hoofdkussens tot lakens en dekbedovertrekken. Bedshop De Duif heeft alles wat mensen nodig hebben voor een prettige nachtrust én en een stijlvolle slaapkamer.

Veel te bieden

Tristan Wesselink: “Onze winkels in Zutphen en Enschede bieden naast slaapcomfort ook een uitgebreide collectie bad- en keukengoed. Het grootste deel van dit aanbod staat ook online in onze webshop Bedshop.nl. Onze slaap- en linnenexperts geven graag persoonlijk advies dat past bij ieders individuele wensen.” Bedshop De Duif biedt veel: unieke service en persoonlijke aandacht, meer dan honderd jaar ervaring met slaapcomfort – welke expertise en kennis Bedshop De Duif graag deelt met haar klanten – , een showroom met boxsprings én ledikanten, meer dan honderd kleuren hoeslakens en een uitgebreide collectie badjassen en nachtmode.

Vernieuwde beddenshowroom Zutphen Tristan: “Wij verwelkomen iedereen met trots in onze vernieuwde beddenshowroom in Zutphen, op de eerste verdieping.

Na een grondige opknapbeurt hebben wij nu een nóg mooiere showroom om onze ledikanten en boxsprings te tonen. Onze slaapspecialist Gerard en interieurstylist Lisanne zorgen er voor dat de showroom altijd up-to-date is. Wij leiden onze klanten graag rond om bijvoorbeeld de verschillen te laten zien tussen diverse typen boxsprings en ledikanten.”

Ook zijn er verschillende matrassen en bedbodems opgesteld, zodat de klanten de verschillende opties en combinaties kunnen zien én voelen. Verder is er een plek gecreëerd waar onze specialisten met klanten wensen kunnen bespreken en persoonlijk advies kunnen geven.” Eigen matrassenlijn.

De slaapspecialisten van Bedshop De Duif zijn maandenlang bezig geweest met het ontwikkelen van een eigen matrassenlijn. Tristan: “Dit is een complete matrassenlijn met verschillende mogelijkheden qua materiaal, tijk en hardheden.

De matrassen zijn samengesteld met het oog op maximaal comfort, kwaliteit en een goede prijs.” Samenwerking met Fietskoeriers.nl. Begin dit jaar vierde Bedshop De Duif het tienjarig bestaan van Bedshop.nl. Tristan: “We werken al lang samen met Fietskoeriers en sinds kort versturen wij ál onze Nederlandse zendingen met Fietskoeriers Zutphen. De pakketten worden bij ons met de fiets opgehaald en vervolgens worden deze verspreid naar Fietskoeriers in het hele land. Waar geen Fietskoeriers in de buurt is, neemt DHL de pakketten mee met – waar mogelijk – elektrische auto’s.

Onlangs heeft Fietskoeriers Zutphen hun nieuwe ‘cargo aanhanger’ gepresenteerd, waarmee grotere vrachten in één keer kunnen worden vervoerd. Wij waren vereerd om de Fietskoeriers te mogen ontvangen, evenals wethouder Harry Matser die de eerste pakketten in de nieuwe aanhanger heeft geplaatst.”

Bedshop De Duif

Nieuwstad 44-46, Zutphen | T. 0575 – 512816

Haverstraatpassage 31, Enschede | T. 053 – 04358359

www.bedshop.nl

Vorig artikelWeerbericht maandag 07 oktober
Volgend artikelActie Zon in de schoorsteen van de Zonnebloem