DEVENTER – Allerzielen op de Oude Begraafplaats aan de Diepenveenseweg te Deventer. De Stichting Oude Begraafplaatsen Deventer (SOBD) organiseert op zaterdag 2 november 2019 weer de inmiddels traditionele bijeenkomst rond Allerzielen op de Oude Begraafplaats aan de Diepenveenseweg te Deventer.

Door zijn unieke sfeer is deze groene oase in een drukke stad bij uitstek geschikt om in het jachtige bestaan van alledag stil te staan bij de betekenis van Allerzielen en de gestorvenen te herdenken.

Daarnaast kunnen belangstellenden deelnemen aan een korte rondwandeling. De bijeenkomst wordt omlijst met muziek van viool en cello. De bijeenkomst begint om 16.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Donateurs en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Vorig artikelNieuwe Kinderbeurs XXL Deventer in volle voorbereiding
Volgend artikelGroenLinks Deventer Salland zoekt nieuwe bestuursleden