DEVENTER – Het bestuur van de afdeling GroenLinks Deventer Salland zoekt een nieuwe voorzitter, penningmeester, een algemeen bestuurslid Campagnes, een algemeen bestuurslid Kennisgroepen, en een algemeen bestuurslid Digital Media Manager. Aanmelden kan tot vrijdag 15 november 2019.

We zoeken enthousiaste leden die actief meewerken aan het verder versterken van de positie van GroenLinks in Deventer Salland. Het nieuwe bestuur wordt gekozen op de Algemene Ledenvergadering GroenLinks Deventer van dinsdag 19 november 2019. De zittingstermijn bedraagt 2 jaar.

Iedere GroenLinkser in de regio Deventer / Olst-Wijhe kan zich kandideren voor het bestuur. Wij zoeken nieuwe en ervaren bestuurders. Onze ambitie is dat het bestuur een goede afspiegeling van de regionale samenleving is.

Het profiel voor het bestuur en de bestuursleden en de taken die bij de verschillende portefeuilles horen staan te vinden op de website Groen Links Deventer Salland. Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Maaike Ansems, secretaris van het bestuur (secretaris@groenlinksdeventer.nl).

Vorig artikelAllerzielen op de Oude Begraafplaats aan de Diepenveenseweg
Volgend artikelSinterklaasintocht Bathmen op zondag 17 november