DEVENTER – Met het nieuwe seizoen voor de deur richt BIG Bicycles zich op de tweede huisshow op 20 en 21 oktober, waarin de nieuwe collecties worden getoond van onder andere Rivel en Hollandia. Bij Rivel is de downtube batterij opgenomen in diverse nieuwe e-bike modellen, en ook is er kleur toegevoegd aan de fietsen. Eyecatchers zijn de Rivel El Paso de eerste vouwfiets in de collectie en de Rivel Aurora een transportfiets.

“Rivel en Hollandia hebben de afgelopen jaren heel goed laten zien dat ze kwaliteitsfietsen leveren voor een betaalbare prijs. Ik vind dat het merk Rivel onderschat wordt qua uitrusting. Alles zit er op en eraan en is van een hoogwaardige kwaliteit. Rivel doet niet onder voor de A-merk fietsen. Een oer Hollandse fiets met hydraulische remmen, die andere fietsen nog niet hebben. Wat mij betreft wordt het tijd dat de dealers écht gaan kijken naar de nieuwe collectie 2020. De modellen met een downtube in het frame zien er strak uit”, vertelt Jan Dammer mede-eigenaar van Holland Excellent Bikes. Wim Reins, eigenaar van Bikeservice Holten sluit zich aan bij deze uitspraak, “Ook de krachtige motoren vanaf het begin Bafang en later AEG en Bosch zijn van een uitstekende kwaliteit. Verder zie je de veranderingen die de modellen de afgelopen jaren hebben ondergaan. Een prima e-bike en stadfiets met een goede prijs-kwaliteit verhouding.”

Designteam

Het designteam heeft een uitgekiende Rivel collectie ontworpen voor 2020. Modellen die passen bij de klantbeleving, jong en oud. Dat het designteam dan ook de inbreng van dealers kan verwerken is zeker een plus. De downtube batterij die in verschillende modellen is opgenomen wordt zeker gewaardeerd door de dealers. De nieuwe collectie voor 2020, kunt u op 20 en 21 oktober bekijken aan de Teugseweg 18d in Deventer. Aanmelden kan via deze link: www.bigbicycles.nl

Vorig artikelViszaak “de Viszaak” geopend op winkelcentrum Colmschate
Volgend artikelJonge ondernemer doet wat terug voor het Deventer ziekenhuis