DEVENTER – Alle 330 patiënten van het Deventer ziekenhuis krijgen op 21-10-2019 een koek van Gijs Ruhof.

Deventer ziekenhuis 22-07-1999 Gijs Ruhof wordt geboren in het Deventer ziekenhuis. Naar een paar dagen thuis wordt Gijs erg ziek en wordt opgenomen in het DZ.
Het eerste levensjaar heeft Gijs meer dan 90% in het ziekenhuis gelegen. Ook voor zijn ouders is het een tweede huis. Daar ervaren zij de professionaliteit van artsen ,verpleegkundigen en alle andere mensen die er werken. Ook de lieve open houding van iedereen naar hun toe.

Kleine authentieke koekbakkerij
Gijs is 20 jaar en bakt volgens zijn opa’s recept Vondelkoeken.Deze heerlijke koek vindt zijn oorsprong in Deventer waar Gijs zijn opa Frans Ruhof een bakkerij had aan de Joost van den Vondellaan. Van het originele recept Vondelspeculaas is het ondertussen uitgegroeid naar 6 smaken, Original, Revolution, Cranberry, Kardemom, Original Chocolate
en Fudge-Chai-Smize. Elke koek maakt Gijs samen met zijn collega Anthony met de hand in zijn bakkerij. Ze werken zonder e nummers en dat proef je in elke koek. Er wordt uitsluitend gewerkt met alleen de allerbeste ingrediënten.

Smaakmakers in het Deventer ziekenhuis
Vorig jaar startte smaakmakers met initiatief om ondernemers een presentje te laten geven aan patiënten op een afdeling naar keuze.
Dit was voor Gijs een mooi gebaar om iets terug te doen aan het Deventer ziekenhuis, waar hij heel veel aan te danken heeft.
Daarom wou hij alle patiënten in het ziekenhuis laten genieten van zijn lekkere speculaas.
Speciale dank naar kinderarts dr.H. V d Deure en wijlen kinderarts dr.H.Holl.

Vorig artikelDealers onderschatten Rivel
Volgend artikelIedereen Actief zoekt supporters!