DEVENTER – Het Burgerweeshuis programmeert elke donderdagavond concerten in het café. De concerten starten om 21.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Op het podium staan veelbelovende bands aan het begin van hun carrière, bands uit de regio, internationale bands met een gaatje in hun tourschema en bekende bands die bewust kiezen voor een café setting. Qua genre gaat het vaak om singer- songwriters en roots/americana met af en toe een uitstapje richting rock en pop. De sfeer is ongedwongen en na het concert kom je de artiesten onder het genot van een drankje in het café tegen.

Programma oktober

In oktober kun je komen luisteren naar de indie pop Tim Dawn (10 okt.), hometown rock van Muesca (17 okt.), poppy punk van I Against I(24 okt.) en authentieke fifties rockabilly van The Wheelgrinders uit Canada (31 okt.).

Vorig artikelDe Sallandse Wandelvierdaagse komt eraan!
Volgend artikelMedewerker in stadhuis natuurlijke dood gestorven