DEVENTER – Op vrijdag 11 oktober vindt het jongerenevenement ‘Glow’ in het Burgerweeshuis plaats. Op deze avond treden Gotu Jim, Pjotr en Young Teach op die hun nieuwste muziek laten horen. Het evenement wordt georganiseerd door leerlingen uit 5 havo van het Etty Hillesum Lyceum het Vlier samen met het Burgerweeshuis. De line-up bestaat uit hiphop artiesten Gotu Jim, Pjotr en Young Teach.

Het evenement wordt georganiseerd door leerlingen uit 5 havo van het Etty Hillesum Lyceum het Vlier samen met het Burgerweeshuis. De line-up bestaat uit hiphop artiesten Gotu Jim, Pjotr en Young Teach.

Gotu Jim is een 21-jarige rapper die bij toeval groter werd. Zijn track Tweede Klas Shit werd door zijn vrienden online gegooid en kwam al snel onder de aandacht bij het label Burning Fik. Na dat hij bij hun getekend had brak Jim al snel door. Hij is bekend geworden door nummers zoals Tweede Klas Shit, Oranje Etiket en natuurlijk de samenwerking met hitsensatie Merol.

Pjotr is een bekende van het Burgerweeshuis in Deventer en hoort zeker in het rijtje van snel opkomende artiesten. Met zijn positieve teksten en krachtige performance heeft hij zichzelf in de kijker gespeeld bij de hiphop industrie. Voor de zomer scoorde Pjotr ook nog uit het niets een zomerhit met zijn single ‘Zonneschijn’ die wekenlang in de top tien van de Viral 50 van Spotify stond. Op 27 september bracht Pjotr zijn eerste project ‘Goed Nieuws’ uit via Lieve Jongens, het nieuwe label van rapper Snelle.

Pieter Lammens, beter bekend als Young Teach, was de finalist van D-Town Rap Riots 2019 en werd door onder andere Pjotr en Snelle tot ‘beste rapper van Deventer en omstreken’ bekroond. De 21-jarige rapper heeft het afgelopen jaar veel verschillende singles uit gebracht zoals  ‘Sympathiek Wezen’, ‘Soms met Sinas’ en zijn laatste release ‘Origineel’.

Naast de artiesten zullen DJ’s de avond omlijsten. Glow is een feest dat geheel in het thema Glow In The Dark aangekleed zal worden. De Vlier leerlingen organiseren Glow voor hun profielwerkstuk, iets wat elke havoleerling moet maken in het laatste jaar. Het evenement wordt medemogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

Glow is toegankelijk voor jongeren tussen de 15 en 21 jaar.

Concert: Glow – Gotu Jim, Pjotr & Young Teach | Datum: vrijdag 11 oktober 2019 | Locatie: Het Burgerweeshuis| Tickets: VVK: €5,- Deur: €7,50 Incl. Serv. Kosten| Start kaartverkoop: 21 augustus 2019.

Vorig artikelThema avond veiligheid druk bezocht door winkeliers
Volgend artikelModeshow voor senioren in De Kuip op 16 oktober