COLMSCHATE – Na een uitgebreide verbouwing staat het gloednieuwe winkelcentrum Colmschate weer helemaal klaar om je gastvrij te ontvangen. Een heel bijzondere mijlpaal die we natuurlijk graag samen met alle bewoners en bezoekers van Colmschate vieren. Daarom staan vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober geheel in het teken van de heropening: twee dagen boordevol feestelijke evenementen voor jong en oud!

Feestelijke vlaggenparade

Vrijdag 18 oktober beleeft Colmschate haar officiële openingsmoment in aanwezigheid van de burgemeester. Zijn druk op de knop vormt het startsein voor een feestelijke vlaggenparade, aangevoerd door opvallende, levensgrote steltlopers. Deze bijzondere figuren worden gevolgd door een optocht met wapperende vlaggen. Zo ontstaan kleurrijke linten van mensen die zich naar het centrum van het plein begeven om gezamenlijk het winkelcentrum te openen. Een visueel én muzikaal spektakel dat je niet mag missen!

Spectaculaire muzikale openingsshow

Na aankomst van de feestelijke parade is het moment aangebroken voor de spectaculaire muzikale opening van het winkelcentrum. Onder begeleiding van zangeres Alma Nieto en vele andere muzikale talenten zetten we gezamenlijk ons eigen Colmschate lied ‘All together now’ in als ultiem teken van saamhorigheid. Tenslotte mag natuurlijk ook feestelijk vuurwerk niet ontbreken als spectaculair einde van deze eerste openingsdag!

Perfect begin van dag

Ook op zaterdag 19 oktober valt er de hele dag nog van alles te beleven. Allereerst zorgen de ondernemers van het winkelcentrum voor het perfecte begin van deze dag. Neem ’s ochtends plaats aan een van de vele lange tafels die in het centrum zijn geplaatst, maak gezellig een praatje met degene naast je en geniet samen van een heerlijk luxe ontbijt.

Unieke interactieve bingo

In de middag is het tijd voor een bingo zoals je nog nooit hebt meegemaakt: de interactieve bingo van Colmschate! Hier geen saaie getallen die één voor één worden omgeroepen, maar een heus spektakel voor je ogen én oren. Kijk en luister naar de diverse getallen, speciale effecten, tunes, dansjes, liveperformances en bekende nummers en streep door wat je hoort, ziet en meemaakt. Natuurlijk staan de winkeliers garant voor vele prachtige prijzen die je kunt winnen met dit hilarische spel. Dus kaart in de ene hand, stift in de andere en strepen maar!

Wijnreis rond de wereld

Aan het einde van de middag wordt het feestelijke openingsweekend afgesloten met een wel heel bijzondere wijnproeverij. Maak een reis rond de wereld en proef de heerlijke wijnen uit diverse bekende wijnlanden en -streken. Voor iedere deelnemer staat een wijnglas klaar waarmee je zelf langs de verschillende landen stands kunt gaan om te proeven. Een gezellige afsluiting waarbij we gezamenlijk op het vernieuwde winkelcentrum Colmschate proosten!

Win een jaar lang gratis autorijden

Als je ook mee wilt lopen met de feestelijke openingsparade, aan wilt schuiven bij het heerlijke ontbijt én mee wilt proosten tijdens de bijzondere wijnproeverij, dan kun je je aanmelden via www.feest.colmschate.com. Bovendien maak je dan ook nog eens kans op een fantastische prijs: onder alle deelnemers aan het openingsfeest wordt namelijk, in samenwerking met Herwers Hyundai Deventer, een jaar lang gratis autorijden* verloot!

Kijk voor meer informatie over het openingsfeest op 18 en 19 oktober én om je op te geven voor de diverse evenementen op www.feest.colmschate.com.
* Zie de voorwaarden op de website.

Vorig artikelBoekpresentatie Neletta van Heuven, De doveman bij boekhandel Praamstra
Volgend artikelGroot onderhoud Hanzebruggen Deventer