vrijdag, 12 juli 2024

Informatieavonden verbreding A1 Apeldoorn – Azelo

DEVENTER – Rijkswaterstaat houdt samen met bouwbedrijf Heijmans 2 informatieavonden over de verbreding van de A1 tussen Apeldoorn en Azelo. De informatieavonden zijn op woensdag 13 november in Deventer (Colmschate) en op donderdag 14 november in Enter.

Omwonenden, weggebruikers en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om uitleg te krijgen over de voortgang van de verbreding van de A1 Apeldoorn – Azelo. Zo wordt u bijgepraat over de globale planning die op delen van het traject is vervroegd, zoals Deventer-Deventer-Oost en Rijssen-Azelo. 

Ook kunt u ontwerptekeningen bekijken. Medewerkers van Rijkswaterstaat en Heijmans zijn aanwezig om vragen te beantwoorden, over zowel het ontwerp als de uitvoering van de wegverbreding. Op beide bijeenkomsten is dezelfde informatie beschikbaar. 

De bijeenkomsten vinden plaats op: 

  • woensdag 13 november 2019: van 19.00 tot 21.00 uur in zalencentrum ‘t Hof van Colmschate (Holterweg 104) in Deventer 
  • donderdag 14 november 2019: van 19.00 tot 21.00 uur in zalencentrum de Kröl (Dorpsstraat 158) in Enter. 

U kunt tussen 19.00 en 21.00 uur op elk moment binnenlopen. Aanmelden is niet nodig. 

Vergroten capaciteit A1 Apeldoorn-Azelo 

Toenemend vrachtverkeer zorgt voor veel vertraging op de A1 Oost tussen Apeldoorn en Azelo. Dit traject is een belangrijke verbinding tussen economische gebieden binnen en buiten Nederland. Goede doorstroming op deze route is belangrijk voor de bereikbaarheid en economische ontwikkeling van de regio. Daarom werken rijk en regio samen aan het vergroten van de capaciteit van de A1 Oost door het verbreden van de A1 tussen Apeldoorn en Deventer naar 2×4 rijstroken en tussen Deventer en knooppunt Azelo naar 2×3 rijstroken. 

Vorig artikelWeerbericht donderdag 31 oktober
Volgend artikelAZC-bewoners zetten zich al 2000 keer in voor vrijwilligerswerk in Deventer
error: Content is beschermd!!!