DEVENTER – Wat laat je na overlijden achter op internet? Over deze vraag en alles wat samenhangt met de digitale erfenis, organiseert coöperatie DELA een informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op donderdag 31 oktober van 19.00 tot 21.00 uur in de theaterzaal van Bibliotheek Deventer. Iedereen is welkom!

Op de bijeenkomst spreekt forensisch digitaalspecialist Sander van der Meer. Hij gaat ook in op de wet- en regelgeving, verrassende (on)mogelijkheden, valkuilen en ervaringen van nabestaanden. Het wordt een levendige informatiebijeenkomst waarbij emotie en humor elkaar afwisselen.

De avond is een initiatief van de George Borstlap, Floor van der Hoff en Niels Bakker, uitvaartverzorgers bij coöperatie DELA. Al ruim tachtig jaar helpt DELA een afscheid altijd persoonlijk en bijzonder te maken. In heel Nederland staan onze teams voor u klaar. Want bij DELA geloven we dat we er zijn voor elkaar.

Datum: donderdag 31 oktober van 19.00 tot 21.00 uur

Locatie: theaterzaal van Bibliotheek Deventer, Stromarkt 18, Deventer

Aanmelden: via www.dela.nl/inschrijvendeventer. Dit kan ook telefonisch door contact op te nemen met Janneke van Valkenburg via 06 30 50 31 64 De uiterste aanmelddatum is woensdag 30 oktober.

Vorig artikelBaanrecord bij Rabo Holland cup1 op zaterdag 19 oktober
Volgend artikelWeerbericht maandag 21 oktober