DEVENTER – Vrijdag 11 oktober is er weer een nieuwe Kunstcafé. Thema van deze editie is Kunst plus. We beginnen dit seizoen iets eerder om 10.00 uur (inloop 09.45 uur) en we eindigen rond 11.45 uur.  De locatie is Kunstcircuit Deventer (voorheen Leeuwenkuil, Keizerstraat 70).

Programma

Kunst+ Commercie: Annemarie Bakker is projectleider van diverse projecten in opdracht van het binnenstadsmanagement, waaronder Deventer Levende Etalages (3 november). Hoe verbindt kunst zich aan commercie?

Kunst+ Gezondheid: Esther Kluck werkt als muziektherapeute en vertelt en laat ervaren wat de kracht van muziek is. O.a. voor mensen met psychische problemen.

Clazzi is een jong en dynamisch duo bestaande uit accordeonist Dirk Overbeek en cellist Job Huiskamp. Hun muziek is niet aan een stijl gebonden, maar wel altijd stijlvol.

Kunst+ Techniek: De Witteveen+Bos-prijs voor Kunst+Techniek is bestemd voor een beeldend kunstenaar, die in zijn/haar werk de disciplines kunst en techniek op een bijzondere manier verenigt en voor wie techniek dus veel meer is dan een instrument.
Inez van Slooten van Witteveen+Bos vertelt er meer over.

Vorig artikelGo Ahead wordt gekleed door van Uffelen mode
Volgend artikelLezing: Verwilderen meer plezier met minder werk