DIEPENVEEN – Op 22 oktober is de in tuinland bekende Romke van der Kaa te gast bij  Groei & Bloei, afd. Deventer en omstreken. De spreker heeft een enorme ervaring met tuinieren, o.a.  in Ierland en Engeland. Hij heeft in Whisley Gardens gewerkt en was op Great Dixter headgardener.

Na terugkeer in Nederland begon hij met Piet Oudolf een kwekerij. Later werd hij eigenaar en bewoner van Landgoed Hof te Dieren, met o.a. ook een kwekerij. Hij schreef diverse boeken en publiceert tot op de dag van vandaag  in veel kranten en tijdschriften.

“Planten zijn net mensen, je hebt staanders en kruipers, leuners en steuners. De één kan de ander niet uitstaan, sommige groeien alleen hier, andere weer daar…Missers horen bij tuinieren“, aldus de website van Romke.

Hij wordt een eigenzinnig kweker en tuinier genoemd: het belooft een spannende avond te worden! De lezing wordt gegeven in de Hof van Salland, Dorpsstraat 30, in Diepenveen. Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Vorig artikelKunstcafé gaat weer van start
Volgend artikelMaand van de oudere kat bij DAP Olst-Wijhe