DEVENTER – In het tijdstip tussen zaterdagavond 26 oktober 2019 23:45 uur en zondag 27 oktober 2019 00:30 uur vond er een mishandeling plaats op de kruising aan de Rembrandtkade en de Johannes van Vlotenlaan in Deventer. Hieraan voorafgaand zou de auto van het slachtoffer klem gereden zijn op de IJsselkade en zou de verdachte op de ruit van het bestuurdersportier hebben geslagen. Hiervoor vond er een achtervolging plaats waarbij ook een onbekend gebleven, tegemoetkomende auto, beschadigd raakte. De politie hield in deze zaak een 27-jarige man uit Deventer aan maar er is nog veel onduidelijk rondom de toedracht van het incident. En daarom komt de politie graag in contact met getuigen van dit incident.

Getuigenoproep
De politie zou graag in contact komen met getuigen die rondom de genoemde tijdstippen en in de omgeving van de genoemde adressen iets gezien hebben. De politie wil ook graag in contact komen met de personen van de onbekende auto of met andere personen die over informatie beschikken die tot de oplossing van deze zaak kunnen bijdragen. Heeft u iets gezien of beschikt u over andere informatie waarmee deze zaak zou kunnen worden opgelost? Vul dan het onderstaande meldformulier in of bel met 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Vorig artikelWeerbericht maandag 28 oktober
Volgend artikelStadsprins Hanze XXIII geïnstalleerd in het gezellige ’t Hof van Colmschate