vrijdag, 12 juli 2024
FOTO: Drtv

Rapper Snelle wint prijs voor “Best Dutch Act”

DEVENTER – Deventenaar en rapper Snelle is winnaar van de ‘MTV EMA Best Dutch Act’. Dit is gisteren bij de MTV EMA Pre-Party in Amsterdam bekendgemaakt. Daarnaast maakt hij ook kans op de titel ‘Best Worldwide Act’.

De MTV EMA’s worden op 3 november uitgereikt in Sevilla (Spanje). De winnaars van de EMA’s worden gekozen door te stemmen op de site van MTV. 

De Deventer rapper is bekend van zijn hits Reünie en Lippenstift met Marco Borsato. Hij domineert met zijn muziek de Nederlandse hitlijsten. Vorige week bracht de rapper ook een nieuw album uit; ‘Vierentwintig’. 

Vorig artikelDeventer Radio draait Popronde op 08 november
Volgend artikelKettingbotsing bij stoplichten Kazernestraat
error: Content is beschermd!!!