woensdag, 24 juli 2024

Deventer Radio draait Popronde op 08 november

DEVENTER – Op tweeëntwintig locaties in de Deventer binnenstad geniet je 9 november van Pop, Hip Hop, Reggae, Rock ’n Roll en meer dan veertig veelbelovende bands en artiesten die zullen laten zien uit welk hout zij gesneden zijn.

Geen zin om te wachten, benieuwd welke bands of artiesten op welke locatie acte de presénce geven of willen weten wat je deze avond te wachten staat? Luister dan vrijdag 8 november naar Drtv Radio!

Van 15.00 tot 17.00 staat Drtv Radio geheel in het teken van de Popronde. In samenwerking met Colored Monkeys hoor je in Buro Deventer Popronde onder andere muziek van Tricklebolt, Eva van Manen en Gumbo Kings. Ook ontbreekt aanvullende informatie over het programma, de deelnemende artiesten en horecagelegenheden niet. Wat staat er bijvoorbeeld in het Burgerweeshuis, De Zevende Hemel, de DAVO Brouwerij of Museum de Waag?

Vrijdagmiddag 8 november draait Kee Ooijman zijn selectie van bands en acts en warmt je vast op voor de Deventer Popronde 2019. Een ding is zeker: de stad gaat los!

Vorig artikelPlantdag Proeftuin Lettele op zaterdag 30 november
Volgend artikelRapper Snelle wint prijs voor “Best Dutch Act”
error: Content is beschermd!!!