DEVENTER – Op zaterdag 12 oktober, tijdens de Kinderboekenweek, brengt kinderboekenschrijver Fred Diks een bezoek aan de Bibliotheek Bathmen, de Bibliotheek Keizerslanden én de Bibliotheek Colmschate. Fred Diks heeft al meer dan 60 boeken geschreven. Hij is vooral bekend geworden door ‘Koen Kampioen’, de succesvolle Nederlandse boekenserie over voetbal.

Tijdens zijn interactieve lezing legt hij uit hoe boeken tot stand komen en zingt hij liedjes uit zijn Koen Kampioen-show. Ook leest hij voor uit enkele van zijn boeken en zal hij de vragen van kinderen beantwoorden. Schuif gezellig aan, Fred Diks neemt gesigneerde boekenleggers mee.

Zaterdag 12 oktober | gratis  |

10.00 – 10.45 uur, Bibliotheek Bathmen;

11.30 – 12.15 uur, Bibliotheek Keizerslanden;

13.30 – 14.15 uur, Bibliotheek Colmschate.

Vorig artikelBlog door de ogen van Sonja: Roze pistooltjes zijn ook van plastic
Volgend artikelZielroerend & Bekoorlijk