DEVENTER – Sportklimmen is een populaire sport die zowel indoor in klimcentra kan worden beoefend als in de rotsen en bergen. Het Klim & Outdoorcentrum Yosemite biedt veel mogelijkheden voor zowel de beginnende klimmer als de (verder) gevorderde klimmer.

Daarnaast heeft Yosemite meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van outdoor activiteiten op onze verschillende locaties. Verder organiseren we diverse indoor klimfeestjes en stoere outdoorfeestjes. Yosemite biedt een keur aan cursussen en opleidingen aan in het klimcentrum en op locatie. Denk aan een éénmalige introductieles of een basiscursus (Klimvaardigheidsbewijs). Maar ook gevorderden cursussen als indoor voorklimmen  en klimtrainingen worden regelmatig gegeven.

Maar ook voor paintball, boogschieten, teambuilding, GPS tochten en nog veel meer kun je terecht bij Yosemite Klim-& Outdoorcentrum. Op dit moment loopt er een mooie familieklimmen vakantieaktie voor het gehele gezin.. Kijk gauw eens verder en ga de uitdaging aan! Voor meer informatie www.yosemite.nl

Vorig artikelWeerbericht vrijdag 18 oktober
Volgend artikelInformatieavond ‘Van het (aard)gas af’