BATHMEN/LETTELE – Op zaterdag 30 november wordt de Koerkamp wandeltocht voor de 23e keer gehouden. Mogen wij u begroeten bij deze mooie wandeltocht?

De organisatie heeft prachtige wandelingen voor u uitgezet. De tochten voeren u door het mooie Sallandse coulisselandschap. U kunt genieten van mooie ‘doorkijkjes’, weilanden, bossen, houtwallen en heggen. De routes lopen over bospaden en gaan over zowel verhard als onverhard terrein.

Inschrijven en starten kan bij café-Restaurant De Koerkamp Bathmenseweg 18 te Lettele.

Er kan 5, 10, 15 of 25 kilometer worden gewandeld. Als u 25 km gaat wandelen kunt u starten van 9 tot 11 uur. Gaat u één van de andere afstanden wandelen dan kunt u starten tot 12.00 uur. Houdt u er wel rekening mee dat u voor 16.00 uur gefinisht moet zijn, want dan sluit het startbureau.

De kosten van deelname bedragen € 4,– per persoon. Leden van KWBN ontvangen op vertoon van hun lidmaatschapspas, op het inschrijfgeld een korting van: € 1,-.

Het is de laatste keer dat DOCA (Deventer Oost Club Activiteiten) de Koerkamptocht voor u organiseert. De organisatie van deze tocht en de Rododendrontocht wordt in 2020 overgenomen door de Stichting Bathmen Promotie.

Meer informatie is te vinden op www.Bathmen.nl en op www.wandel.nl.

Vorig artikelPvdA Deventer steekt leraren hart onder de riem
Volgend artikelKerstmarkt in Diepenveen op 14 december