DEVENTER – Ieder jaar wordt wereldwijd op de 2de zondag van december Wereldlichtjesdag georganiseerd. Op deze dag staan we stil bij alle kinderen die, op welke leeftijd en om welke reden dan ook, overleden zijn.

Voor sommige mensen is het verdriet nog vers en rauw. Bij anderen is het verdriet inmiddels met hun leven verweven, maar het gemis blijft altijd. Vaak bestaat bij ouders de behoefte stil te staan bij dit gemis en om de naam van hun zoon/dochter te kunnen noemen. Dit kan op zondag 8 december tijdens Wereldlichtjesdag.  We herdenken al die kinderen, jong en oud, door een kaarsje te branden, te luisteren naar livemuziek, woorden en gedichten. Verder wordt het speciaal voor deze dag geschreven lied ”Precious Child” ten gehore gebracht. U bent hiervoor van harte uitgenodigd, ook kinderen en andere belangstellenden zijn welkom! Vanaf 18.30uur wordt u ontvangen met een warm drankje. De bijeenkomst duurt van 18.45-19.15uur.

Locatie: Muziekkoepel Nering Bögel, Worpplantsoen, Deventer.

Meer informatie: www.facebook.com/wereldlichtjesdagdeventer