DEVENTER – Bakkerij Nollen heeft met haar team dit jaar succesvol deel genomen aan de BakkersVakWedstrijden in het Fries Congrescentrum te Drachten.

Brood- en banketbakkers, chocolatiers en patissiers in heel Nederland krijgen de gelegenheid om hun producten te laten beoordelen voor een onafhankelijke vakjury met de intentie de kwaliteit van de bakkersproducten nog beter te maken. Jaarlijks wordt op basis van de juryresultaten het beste bakkersteam van Nederland gekozen.

Woensdag 13 november heeft het bakkersteam van Bakkerij Nollen met trots de Kampioensbokaal BakkersVakWedstrijden 2019 in ontvangst genomen voor de beste brood-, koek- en banketproducten. Daarmee zijn zij de beste bakker van Nederland 2019/2020.

Ondernemer Vincent Nollen “Ik ben zo ontzettend trots op onze bakkers!”

Vorig artikelPony knuffelen in het PW Jansen verpleeghuis
Volgend artikelInteractieve kerststal in de Broederenkerk in Deventer