DEVENTER – In de R.K. Broederenkerk in Deventer is deze week een begin gemaakt met de opbouw van het kerstproject. Vier weken lang is een groep vrijwilligers in de weer om de halve kerk om te toveren tot één groot kerstverhaal.

FOTO: Kerststal Broederenkerk @Harry Mulder

Verschillende diorama’s beelden het verhaal uit. Dit jaar met heel veel nieuwe onderdelen. Zo blijft een bezoek elk jaar een verrassing. Zo zijn er dit jaar kijkdozen, een “voeldoos”, krijgen de dieren uit het verhaal extra aandacht en is de herberg vergroot.

De kerststal is te bezichtigen vanaf vrijdag 13 december tot en met zondag 5 januari, dagelijks van 11.00 tot 16.00 uur. En ook dit jaar is de kerststal op 1e en 2e Kerstdag te bezoeken van 13.30 tot 16.00 uur. Op Nieuwjaarsdag is de kerk gesloten.

Vorig artikelBakkerij Nollen beste bakker van Nederland
Volgend artikelZeer geslaagde expositie en kunstautomaat enthousiast onthaald in Diepenveen