woensdag, 19 juni 2024

Clubicoon Michel Boerebach neemt afscheid van GA Eagles

DEVENTER – Een generatie lang was Michel Boerebach (56) op allerlei wijzen actief voor Go Ahead Eagles. Eerst als speler (in twee periodes), daarna als assistent-trainer en de afgelopen jaren als scout. Na 25 dienstjaren neemt Boerebach, die nog wel actief blijft op freelancebasis, vrijdagavond afscheid van Go Ahead Eagles.

Na afloop signeert Boerebach zijn nieuwe boek ‘Hoi Papa’, dat hij samen met schrijver Eddy van der Ley uitbracht. 

“De club heeft veel voor mij betekend”, vertelt Boerebach. “Zowel als speler als als assistent-trainer voelde Go Ahead Eagles in al die jaren aan als een warme familie. Het is een fantastische club, Go Ahead Eagles zit diep in mijn hart en dat zal altijd zo blijven. Ook in de zeer zware periode na het overlijden van Lesley en Sven heeft Go Ahead Eagles mij geholpen. De club gaf me structuur in die periode, is achter me blijven staan en daar blijf ik Go Ahead Eagles altijd dankbaar voor. Veel Eagles hebben mij toen geholpen en ik zou mensen tekort doen om nu namen te noemen.” 

Michel Boerebach wordt voor de wedstrijd tegen Roda JC op het veld toegesproken door Hans de Vroome. Daarnaast signeert hij na de wedstrijd in de Fanstore en in de Business Lounge zijn nieuwe boek ‘Hoi Papa’, dat onlangs in samenwerking met schrijver Eddy van der Ley werd uitgebracht. Boerebach: “Ondanks dat ik vrijdagavond officieel afscheid neem blijf ik Go Ahead Eagles natuurlijk volgen, maar nu als supporter en niet meer als werknemer. Ik wil nog zoveel mogelijk wedstrijden van Go Ahead Eagles bezoeken en hoop nog vele jaren in De Adelaarshorst te komen. Te beginnen met de wedstrijd tegen Roda JC, waar ik als speler ook een mooie tijd heb gehad. In meerdere opzichten wordt vrijdag dus een bijzondere avond.” 

Vorig artikelWeerbericht donderdag 21 november
Volgend artikelUltiem wonen zonder zorgen in wooncomplex St. Jurrien
error: Content is beschermd!!!