DEVENTER – Wooncomplex St. Jurrien heeft onder de nieuwe eigenaar, voorheen ‘Comfort Wonen’ en nu onder de naam ‘Ultiem Wonen’ in het afgelopen jaar een behoorlijke metamorfose ondergaan.  Talloze woningen zijn inmiddels gerenoveerd en her en der hebben de gemeenschappelijke voorzieningen ook al een upgrade gehad. Het einde is nog niet in zicht en de eigenaar van het complex heeft nog een behoorlijke wensenlijst wat betreft het doorvoeren van verbeteringen in het rondom het complex maar het moge duidelijk zijn dat het wooncomplex St. Jurrien aan een nieuw tijdperk is begonnen.

Er zijn momenteel nog enkele woningen beschikbaar met verschillende oppervlaktes en indelingen variërend in huurprijs tussen de €495,- en €750,- per maand. Indien u aan de voorwaarden voldoet en afhankelijk van het type woning, bestaat de mogelijkheid om huurtoeslag aan te vragen. Tevens zijn deze woningen levensloopbestendig en heeft u de mogelijkheid om, indien gewenst, zorg af te nemen bij de intern gevestigde Zorggroep Solis. Bij deze woningen worden geen wachtlijsten gehanteerd en gaat het principe: ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ op.

Heeft u interesse in een woning of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact op met Domica Deventer, telefonisch via 055-5761100 of per mail via domica@deventer.nl

Vorig artikelClubicoon Michel Boerebach neemt afscheid van GA Eagles
Volgend artikelSallandia huldigt jubilarissen