DEVENTER – Textieldiscounter KIK opent binnenkort haar deuren in het centrum van Deventer. De textiel en non-food keten heeft een huurovereenkomst getekend voor 550m² winkelruimte aan het Broederenplein.

Na tijden van leegstand is het de nieuwe eigenaar, Meric Kinaci samen met Rebo Bedrijfsmakelaars, gelukt om een huurder te vinden voor het grootste gedeelte van de winkelruimte. KIK Textilien is een van de grootste Duitse winkelketens met meer dan 3600 vestigingen in Europa, waarvan inmiddels al 40 vestigingen in Nederland. Naast de Randstad ziet de partij ook steeds meer kansen in de Oostelijke regio’s van Nederland. De verbouwingen zijn in volle gang en de opening is gepland in de laatste maand van dit jaar.

Gezien de ontwikkelingen rond het Broederenplein, lijkt er weer leven in deze hoek van de stad te komen met onder andere een sushizaak aan de Smedenstraat, de verkoop van de overzijde aan een eindgebruiker en een lunchzaak aan het Broederenplein. Makelaar Job Zwart van REBO Bedrijfsmakelaars is betrokken geweest bij de aankoop van het voorgenoemde object in het begin van het jaar. Naast de invulling van Kik Textilien is hij ook betrokken bij het resterende deel van ca. 150 m². De nieuwe eigenaar van het object, de heer Meric Kinaci, is een betrokken vastgoedondernemer uit Deventer en denkt graag mee om zo de leegstand in Deventer verder te verminderen.

Vorig artikelGemeente Deventer blaast Aldi in winkelcentrum Keizerslanden af
Volgend artikelOpenbaar WIFI-netwerk in het centrum verdwijnt