Sorry We Missed You

Première, te zien vanaf 14 november. Sorry We Missed You is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach (I, Daniel Blake). De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal, over een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland.

The Irishman

Première, te zien vanaf 14 november. Drama van Martin Scorsese over georganiseerde misdaad in het naoorlogse Amerika, gezien door de ogen van een huurmoordenaar.

De Iers-Amerikaanse Frank Sheeran (Robert de Niro) vertelt over zijn daden uit de Tweede Wereldoorlog, hoe hij nadien in de maffia van Pennsylvania werd opgenomen en een vertrouwenspersoon werd van de machtige vakbondsleider Jimmy Hoffa, die in 1975 spoorloos verdween.

Buurman & Buurman Experimenteren er op los!

Premiere, te zien vanaf 21 november. De klunzige buurmannen zijn terug in hun nieuwe film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los!

Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine!

Parasite

Première, te zien vanaf 28 november. De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren.

Voor meer informatie kijk op www.filmhuisdekeizer.nl

Vorig artikelSchrijverscafé Deventer Huisgenoten bij Kunstcircuit
Volgend artikelLadies Night en Roundabout Jazz band in De Kuip