DEVENTER – De Vereniging Deventer Huisgenoten organiseert op vrijdag 15 november om 14.00 uur een derde Schrijverscafé bij het Kunstcircuit, Keizerstraat 70. Troostdichter Boudewijn Betzema geeft de aftrap met een voordracht uit zijn eigen, bijzondere werk. Daarna is het woord aan de aanwezige schrijvers en dichters. Zij dragen verhalen of gedichten voor over het onderwerp ‘Als het water zes meter stijgt’. Daarnaast presenteren zij eigen werk.

Troostdichter Boudewijn Betzema

Troostdichter Boudewijn Betzema geeft de aftrap met een speciale voordracht uit eigen werk. De heer Betzema is onder meer actief voor de stichting Troosthuisje. Hij maakt troostgedichten voor iedereen en draagt deze voor in een (troost)huisje waar elke bewoner desgewenst kan binnenlopen.

Meedoen?

Bent u zelf graag bezig met het schrijven van verhalen of gedichten? Misschien wilt u daarvan wel fragmenten met anderen delen? Dan is het Schrijverscafé iets voor u. Kom kijken, luisteren, voordragen en andere schrijvers ontmoeten op 15 november 2019.

Het Schrijverscafé is elke derde vrijdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur in het Kunstcircuit Deventer. De toegang is gratis. U kunt koffie/thee of een drankje kopen aan de balie van het Kunstcircuit. Er zijn leden van de Schrijfclub van Deventer Huisgenoten aanwezig om (ook) iets voor te dragen uit eigen werk.

Elk Schrijverscafé eindigt om 16.00 uur met een nieuwe schrijfopdracht. Hieraan meedoen is uiteraard niet verplicht, maar waarschijnlijk wel leuk. De schrijfopdrachten uit de Schrijfclub zijn doorgaans prikkelend en uitdagend. Aanmelden is niet nodig.

U bent van harte welkom! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Deventer Huisgenoten, telefoon 06 – 5143 5595 of email info@deventerhuisgenoten.nl.

Vorig artikelGrote centrale vuurwerkshow in Deventer tijdens oud en nieuw
Volgend artikelFilmhuis de Keizer laat veel zien in november