DEVENTER – Het Kunstcafé van 8 november vindt plaats tijdens de Deventer Dansdagen. Een mooie gelegenheid om aandacht te besteden aan dans: de geschiedenis, de nieuwste vorm van dans en een persoonlijk verhaal van een dansstudente. Heeft u vragen over dans dan kunt u ze deze ochtend stellen. We starten om 10.00 uur (inloop 09.45 uur) en we eindigen rond 11.45 uur.  De locatie is Kunstcircuit Deventer (voorheen Leeuwenkuil, Keizerstraat 70).

Programma

Julia Dieckmann is docente dansgeschiedenis aan ArtEZ dansacademie. Daarnaast is zijn docente dans en eigenaar van Dansstorm Oost. Zij neemt u mee langs enkele mijlpalen van de dansgeschiedenis. Dansdocente en eigenaar Base4Dance, Manon van ’t  Spijker vertelt over de nieuwste vorm van dans in het onderwijs: taal- en rekendans.

Maarten van Veen, de Reisgenoot, speelt gitaar en bezingt de wereld. Hij zingt enkele liedjes van zijn nieuwste cd. Louelle van Veen volgt een dansopleiding  creative contemporary dance en wil doorstromen naar de dansdocent-opleiding. Wordt het ArtEZ Arnhem of toch de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam?

Vorig artikelGezocht in Deventer: mensen met ruimte in hun hart en huis
Volgend artikelBeweegbank in Borgele