DEVENTER – Op twee plekken in de stad is een proef gestart met een mobiele beweegbank. Deze bank maakt het voor iedereen mogelijk om op een laagdrempelige manier te bewegen.

Op en rondom de bank kun je zelf aan de slag om eenvoudige of iets moeilijkere oefeningen te doen. Op het informatiebord wordt uitgelegd hoe je dat het beste kan doen. Ook kun je een app downloaden met een trainingsprogramma afgestemd op de individuele (on)mogelijkheden.

Tuin Bloemendal

Eén van de banken staat in de tuin van Woonzorgcentrum De Bloemendal in Borgele. Kom tijdens je wandeling of trainingsronde langs om de bank uit te proberen. De bank is mobiel. Als er geen animo is voor de bank op deze locatie(s), kan deze gemakkelijk naar een andere locatie worden verplaatst waar wel belangstelling is om te bewegen in de openbare ruimte.

Vorig artikelKunstcafé in teken van dans
Volgend artikelVogelvereniging “Ons Genoegen” Lettele organiseert vogelshow