SCHALKHAAR – Leerlingen van Basisschool de Sleutel in Schalkhaar kregen vanuit de plusgroep de opdracht om voor ondernemers uit Schalkhaar aan de slag te gaan met een ondernemersvraag. Zij zijn zelf op pad gegaan om een tiental ondernemers te vragen om een opdracht, uiteindelijk zijn er 3 uitgekozen. Voor iedere opdracht werkten 4 leerlingen samen.

Onze leerlingen kunnen hun creatieve brein inzetten om “outside the box” te denken en dat hebben ze de afgelopen periode zeker laten zien. Dinsdag 12-11-2019 tussen 9.30 en 10.30 overhandigen zij hun idee aan de ondernemers; cadeauwinkel Odile, DA Drogisterij Marianne v/d Liende en de ondernemersvereniging Schalkhaar. Voor de leerlingen van de ‘uilengroep’ zoals de plusgroep heet zijn natuurlijk enorm benieuwd of hun idee gebruikt gaat worden door de opdrachtgevers. In elk geval was het zeer leerzaam om samen te werken met de omgeving van de school!

Vorig artikelBurgemeester roept op na nieuwe autobranden: ´Meld iedere verdachte situatie´
Volgend artikelWeerbericht dinsdag 12 november