DEVENTER – Het ‘Ken-je-buur-spel’ is een simpel spel voor groepen van 4 – 8 personen. In een uurtje leer je elkaar op een andere manier kennen. Door het beantwoorden van prikkelende vragen, het reageren op een stelling of het uitwisselen van weetjes uit de buurt.

Uitgangspunt is plezier, het is een vrolijk spel! Het is vooral bedoeld voor deelnemers die elkaar al eens eerder ontmoet hebben, bijv. in de buurt. Na het spelen van dit spel zul je ontdekken dat die ander meer te vertellen heeft, dan jij had kunnen denken.

Aanmelden

Op maandag 25 november organiseren Annemarie Sweeris en Liesbeth Willems opnieuw een ‘Ken-je-buur-workshop’. De workshop is bedoeld voor ervaren en nieuwe spelleiders in Keizerslanden. Dus heb je zin en tijd om aan de workshop deel te nemen, dan ben je van harte welkom. Stuur even een mailtje of appje om je aan te melden (Liesbeth: 06 30542546 of stuur een e-mail).

Wanneer en waar?

De workshop is gepland op maandag 25 november 2019 van 10.00 tot 12.00 uur in Humanitas (zaal Taverne), Radboudlaan 1. Neem bij vragen vooral contact op.

Vorig artikel320 pagina’s Deventer vertellingen door Henk J. van Baalen
Volgend artikelHet leukste hardloopevenement van Salland op weg naar de 15e editie