DEVENTER – Nog maar even wachten voordat Sinterklaas zijn jaarlijkse bezoek brengt aan Nederland. Ook dit jaar bezoekt de Sint en zijn Pieten winkelcentrum Boreel weer. Op 1 december springen de Pieten door het winkelcentrum en doen spectaculaire trucs! Speciaal voor de bezoekers van de Boreel nemen ze een zak met snoepgoed mee. Het Pietenspektakel in Boreel vindt plaats op 1 december van 12.00 – 16.00 uur.

Om 14.00 uur worden de Pieten en de bezoekers van het winkelcentrum vergezeld door Sinterklaas. Tussen 14.00 – 16.00 uur neemt de goedheiligman de tijd om met iedereen op de foto te gaan en om nog eens goed te kijken wat op je verlanglijstje staat dit jaar.

Om Sinterklaas een handje te helpen, kan hij in de weekenden voor 5 december ook zijn inkopen doen in de Boreel! Op zondag 24 november en zondag 1 december is het namelijk koopzondag in het winkelcentrum.

Vorig artikelDeventer kleurt oranje op 25 november
Volgend artikelWeekend weerbericht: bewolkt en op zondag ruimte voor de zon