LETTELE – RTV Oost presenteert dit jaar op zaterdag 21 december een Kerstnachtdienst in streektaal in de Nicolaaskerk in Lettele. De regionale omroep maakt opnames van de dienst die tijdens Kerst meerdere keren worden uitgezonden op tv en radio. Voorgangers zijn ds. Klaas van der Kamp en vicaris Ronald Cornelissen. Aan deze viering werken kinderen uit Lettele mee, evenals het koor TODA uit Rijssen. Zij verzorgen de koorzang en de instrumentale intermezzo’s. De lezingen worden verzorgd in verschillende variëteiten van de streektalen van Overijssel. De opname van deze Kerstnachtdienst begint om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur. De kerk gaat open om 19.00 uur. Iedereen is welkom.

Vorig artikelVogelvereniging “Ons Genoegen” Lettele organiseert vogelshow
Volgend artikelWeerbericht maandag 04 november