LETTELE – In het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 november organiseert vogelvereniging “Ons Genoegen” Lettele de jaarlijkse vogeltentoonstelling. Dit is de tweede keer dat de leden van vogelvereniging Bathmen mee doen. Er zijn meer dan 400 vogels te bewonderen, allerlei soorten kanaries zowel in kleur als postuur, tropische vogels, parkieten, duiven en kwartels. De zaal is prachtig aangekleed met groen zodat het niet alleen een tentoonstelling van vogels is maar een vogelshow. Tevens is er een grote verkoopklasse van vogels, waar u naast de eventuele aanschaf van een vogels ook deskundige informatie over de verzorging van de vogels kunt krijgen. Wij hopen daarom ook dat er veel bezoekers naar Café/Restaurant Spikker komen om deze prachtige vogelshow te komen bezoeken. Voor de toegangsprijs hoeft u het niet te laten, die is nl. € 2,00 en u helpt de vogelvereniging om een beetje uit de kosten te komen. De openingstijden zijn zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Vorig artikelBeweegbank in Borgele
Volgend artikelRTV Oost neemt kerstnachtdienst op in Lettele