SCHALKHAAR – Zondag 24 november is het weer zover, Sinterklaas en zijn Pieten komen gelukkig ook weer naar het prachtige dorp Schalkhaar. Zondag gaan we Sinterklaas en zijn Pieten ontvangen bij Woonzorgcentrum Park Braband. Daarna gaan we, in een lange stoet, naar de Sporthal Westenberg Schalkhaar.

Onder begeleiding van de Pietenband vertrekt Sinterklaas om 13.30 uur vanaf Woonzorgcentrum Park Braband.

De Sint waardeert het enorm als jullie hem willen begeleiden naar de Sporthal Westenberg. Bij de Sporthal gaan we genieten van een gezellig Sinterklaasfeest onder begeleiding van onze eigen Pietenband en de muzikale Piet.

Onder het genot van gezellige muziek, veel kinderen, ouders, grootouders, en vooral niet te vergeten een dynamisch verhaal, zie ik jullie graag bij Woonzorgcentrum Park Braband op

Vorig artikelPolitie maakt einde aan illegale ‘car meeting’ met tientallen auto’s
Volgend artikelWat is er te doen in Deventer? (week 49)