Shopping Night Deventer

De Shopping Night is een extra lange en sfeervolle koopavond, welke wordt gecombineerd met het aanbiedingenfestijn Black Friday. Deze combinatie staat garant voor een onwijs gezellige en drukbezochte avond in de Deventer binnenstad. Tijdens het evenement zijn de winkels extra lang geopend tot 22:00 uur.

De deelnemende winkels en horecagelegenheden organiseren veel speciale acties, kortingen en activiteiten. Op straat is er tevens genoeg te doen: door heel de binnenstad wordt gezorgd voor muziek, hapjes en drankjes en op diverse locaties staan unieke winterse lichtobjecten, opgenomen in een speciale lichtjesroute. Tussen alle spektakel zijn er ook nog eens volop zangkoren, jongleurs, muzikanten én de Gele Verhalenbus te vinden.

Deventer Shopping Night, vrijdag 29 november, 19:00-22:00 uur

Meer info: www.deventershoppingnight.nl

 

 

 

Intocht Sinterklaas

Als de scheepstoeters klinken, de kanonschoten knallen en we onze wangen voelen gloeien, dan is het zover. De feestelijke vloot met Sinterklaas en zijn gevolg vaart onder de Spoorbrug door richting het centrum. Volwassenen worden weer kind, juichen en stralen met hun kroost mee. Zelfs in een ijzige kou, een traditie om warm van te worden.


Ook dit jaar is de goedheiligman weer in Deventer te vinden. Sinterklaas en zijn pieten arriveren zaterdag 30 november om 10:00 uur met de Pakjesboot in Deventer. De pakjesboot ligt bomvol pakjes en cadeautjes! Nadat ze zijn aangemeerd volgt een toer door de binnenstad en een vrolijk Pietenfeest in de Lebuinuskerk.

Intocht Sinterklaas, feestelijk programma aan de Welle vanaf 9:00 uur.

Meer info: www.deventersinterklaas.nl

 

 

 

23e Koerkamp Wandeltocht

Even lekker eruit? Wandel mee met de Koerkamp Wandeltocht! Er zijn weer prachtige wandelingen voor u uitgezet van 5, 10, 15 of 25 km. De tochten voeren u door het mooie Sallandse coulisselandschap. U kunt genieten van mooie ‘doorkijkjes’, weilanden, bossen, houtwallen en heggen. De routes lopen over bospaden en gaan over zowel verhard als onverhard terrein


Inschrijven en starten kan bij café-Restaurant De Koerkamp Bathmenseweg 18 te Lettele.
Er kan 5, 10, 15 of 25 kilometer worden gewandeld. Als u 25 km gaat wandelen kunt u starten van 9 tot 11 uur. Gaat u één van de andere afstanden wandelen dan kunt u starten tot 12.00 uur. Houdt u er wel rekening mee dat u voor 16.00 uur gefinisht moet zijn, want dan sluit het startbureau.

Zaterdag 30 november, start: De Koerkamp te Lettele, 9:00-16:00 uur.

Meer info: www.bathmen.nl

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar meer winterse tips in Deventer? Kijk op: www.deventer.info/winter

Vorig artikelSchalkhaar verwelkomt Sint en Piet vandaag
Volgend artikelSfeervol Kerstconcert door het DVE