Zit u knikkebollend op kantoor, kunt u zich slecht concentreren en raakt u snel geïrriteerd? Dan heeft u misschien last van slapeloosheid. Slaapproblemen worden onder andere veroorzaakt door snurken en, in het ergste geval, slaapapneu. TTL Appelhof heeft daarom een snurkbeugel ontwikkeld die zowel effectief als gebruiksvriendelijk is. Omdat wij al meer dan 85 jaar ervaring in de tandtechniek hebben, bent u bij ons verzekerd van de beste oplossing tegen snurken en slaapapneu.
Snurken kan grote gevolgen hebben voor degene die snurkt en zijn of haar partner. In het meest gunstige geval is snurken vooral een sociaal probleem. De snurker houdt zijn of haar omgeving wakker door een geluid te produceren dat oploopt tot wel 80 decibel. Oordopjes, apart slapen en irritaties: een groot deel van de Nederlanders krijgt ermee te maken als gevolg van snurken.
Ook ondersteunen wij zowel tandartsen als patiënten op tandtechnisch vlak. Wij produceren tand vervangende voorzieningen zoals implantaten, protheses en kronen. Ook voorzien wij in facings en andere cosmetische oplossingen.

Meer weten? Kijk op TTL-appelhof.nl of bel 0570 612261 voor een vrijblijvende afspraak.

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Impietment
Volgend artikelDeventenaar (38) overleden na ongeluk in Limburg