DEVENTER – Na een succesvolle start in 2019, met zo’n 540 deelnemers per dag, is besloten om hieraan in 2020 een vervolg te geven. De tweede Wandelvierdaagse Deventer zal van 23 t/m 26 april 2020 gehouden worden.

Dit jaar werd voor het eerst in Deventer de wandelvierdaagse georganiseerd. Dit was zo’n groot succes dat het een vervolg gaat krijgen komend jaar.In de derde week van april zal de tweede editie in Deventer gelopen kunnen worden, een staaltje van prima organisatie. Men kan inschrijven vanaf 3 januari 2020.

Wederom zullen de oude stad Deventer en haar mooie, gevarieerde omgeving het decor zijn van de ontluikende lente. Een mooie gelegenheid om alvast de benen en voeten te testen voor de komende vierdaagsen, waaronder dé Vierdaagse van Nijmegen. Op velerlei verzoek kan, naast de beproefde 20, 30 en 40 km, dit jaar ook gekozen worden voor de 15 km. Mocht de tijd ontbreken om alle dagen te lopen, dan is het ook mogelijk om voor één of meerdere dagtochten te kiezen.

De inschrijving voor zowel de vierdaagse als de dagtochten is aan een maximum aantal deelnames gebonden. Het is dus zaak om bijtijds in te schrijven. Inschrijving voor de Wandelvierdaagse Deventer kan vanaf 3 januari  2020 (12.30 uur) tot en met 31 maart en is alleen digitaal mogelijk.

Vorig artikelBlack Friday deals van Deventer ondernemers KLIK HIER
Volgend artikelDeventer ziekenhuis 2 dagen lang zeer beperkt open door nieuwe software