DEVENTER – In Deventer zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw twee autobranden geweest. Rond 02.15 uur werd de eerste brand gemeld aan de Havezatelaan, in de wijk Borgele. Een geparkeerde auto, tegenover een flat, stond aan de voorzijde in brand. De brandweer bluste de vlammen en kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar andere voertuigen. Door de intense hitte liep een andere auto ook schade op. De politie heeft de plek van de brand afgezet met lint en er wordt in de loop van de ochtend onderzoek gedaan naar de exacte oorzaak. Direct na de brand heeft de politie sporen veilig weten te stellen die sterke vermoedens geven van een pyromaan. Met de laatste twee branden staat de teller nu op elf autobranden in zes weken tijd. (Door Marc Roerdink)
Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: publiekstrekker
Volgend artikelCollectanten gezocht voor de Ziekte van Huntington