LETTELE – Het kan iedereen overkomen, ook jou en mij. De ziekte van Huntington, een mensonterende ziekte, die qua symptomen lijkt op een combinatie van Alzheimer, Parkinson en ALS. Onderzoek is nodig, veel onderzoek.

In week 3 (maandag 13 t/m zaterdag 18 januari 2020) heeft het Campagneteam Huntington een vergunning gekregen om in Lettele te mogen collecteren.

Om te collecteren zijn uiteraard collectanten nodig. Organisator Paul van de Groep is namens de stichting op zoek. “Wil jij een steentje bijdragen door een paar uurtjes of een paar avonden mee te lopen? Op deze manier help je mee in de strijd tegen deze vreselijke ziekte, die iedereen kan krijgen.

Aanmelden kan bij Paul van de Groep, telefoon 06-18995347 of via paulvandegroep47@gmail.com

Vorig artikelWeer twee nachtelijke autobranden
Volgend artikelInterview burgemeester König over Sinterklaas intocht