DEVENTER – Het is weer gelukt: Burgerweeshuis heeft een unieke locatie weten te vinden in Deventer voor het Nieuwjaarsfeest. Na twee jaar op thuisbasis aan de Bagijnenstraat ‘NYE’ te hebben gevierd, kan het poppodium bekendmaken dat de Handelskade 13 ditmaal de locatie zal zijn met als thema: Asian Sensation.

In het uitgaanscircuit wordt nog steeds gepraat over de ‘legendarische’ feesten in de Gasfabriek en in de leegstaande bedrijfshallen in het Havenkwartier. Samen met de creatieve ontwerpers van Studio Wonder trekken de Burgerwezen naar een leegstaand pand waar dagelijks duizenden mensen zonder enig omkijken langs rijden: Handelskade 13. Voorheen in gebruik door Tauw en momenteel leegstaand, biedt het ruimte voor verschillende areas waar het thema Asian Sensation volledig door wordt gevoerd. Denk hierbij aan schitterende decors, een echte karaoke-bar, een klassieke Arcade-hal met old school-games en zelfs het eten en drinken is geheel in Aziatische stijl.

De line-up aan artiesten is er een waarbij Deventers’ beste Dj’s acte de présence geven met daarnaast Dj Prime (Bekend van Encore Amsterdam) als hoofdact. In de grootste zaal zullen de fijnste ‘Guilty-Pleasures’ gedraaid worden met de beste Pop-, R&B- en Hiphop-hits. Ondergronds wordt het tempo flink opgeschroefd met een speciale House en Techno Area. Speciaal hiervoor wordt het Funktion ONE geluidssysteem ingevlogen voor de beste ervaring.

De kaartverkoop is reeds gestart via de website van Burgerweeshuis.

NYE DEVENTER: ASIAN SENSATION | Tickets: www.burgerweeshuis.nl | Open: 1 januari / 00.30 uur | Entree: €30,- | Leeftijd: 18+ | Handelskade 13, Deventer |

Vorig artikelChristmas -Edition Swingnight Boode Bathmen
Volgend artikelDriepunter voor Go Ahead Eagles in Helmond