BATHMEN – Zaterdag 28 december is de jaarlijkse Christmas-Edition Swingnight bij Boode in Bathmen. Op deze kersteditie draaien de Swingnight-Dj’s de lekkerste Dance-Classics met een feestelijk tintje. Heel Boode zal van binnen en van buiten weer omgetoverd zijn in kerstsfeer, wat deze avond altijd een speciaal effect geeft.

Er wordt onafgebroken gedraaid van 21.30 – 2.00 uur, zodat je je de hele avond kunt uitleven op de dansvloer. Zowel de grote zaal, de lounge en de kelder zullen open zijn. De beste nummers uit de 80’s, 90’s, 00’s zullen worden gedraaid in de grote zaal door Drive-Inn Juanita. In het Grand Café staat Dj Du More met onder andere de lekkerste Dance, Clubhits, Reggaeton, HipHop en een beetje House. Dj Con Nalez draait met Mc Shizzler in de Shotjesbar de lekkerste Moombahton, Bubbling, feest en nog veel meer. De minimum leeftijd is 21 jaar en de entree is €7,50.

De volgende Swingnight bij Boode in Bathmen is op zaterdag 25 januari.

Vorig artikelBij Artius-Humanitas kom je helemaal in de kerststemming
Volgend artikelBurgerweeshuis viert nieuwjaarsfeest NYE op unieke locatie