DEVENTER – Het Deventer Ziekenhuis is één van de best gewaardeerde ziekenhuizen op Zorgkaart Nederland. Dat is bekendgemaakt tijdens een symposium van Patiëntenfederatie Nederland in Amersfoort.

Top 10
In 2019 ontving het Deventer Ziekenhuis bijna 150 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 9.2 op Zorgkaart Nederland, een steeds vaker gebruikte online reviewsite van de Patiëntenfederatie. Zorgkaart Nederland bestaat inmiddels tien jaar als platform waar mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar delen. Er staan meer dan 750.000 waarderingen online.

Persoonlijke aandacht
Over ons ziekenhuis zijn de afgelopen vier jaar bijna 1600 reviews geschreven. Uit de beoordeling over het afgelopen jaar blijkt dat onze patiënten hier vooral de persoonlijke aandacht waarderen.

Zorgkaart Nederland
De waarderingen op Zorgkaart Nederland zijn subjectief, het gaat immers om de individuele beleving van de patiënt. Inzicht hierin geeft ons handvatten de zorg en processen verder te verbeteren. Alle waarderingen worden door het team van Marketing & Communicatie gescreend. In overleg met zorgverleners kan op negatieve waarderingen worden gereageerd. Bijvoorbeeld door patiënten uit te nodigen om hun ervaring met onze zorgverleners te bespreken.

 

Vorig artikelWeerbericht dinsdag 03 december: rustige herfstdag met zon en bewolking
Volgend artikelDeventer zwem- en poloclub de IJsel viert 100 jarig jubileum