DEVENTER – Op 21 maart 1920 werd de Deventer zwem- en poloclub opgericht. In 2020 is de vereniging maar liefst 100 jaar actief in de gemeente Deventer. Alle reden natuurlijk om een feestje te vieren.  En er wordt groots uitgepakt op zaterdag 28 maart 2020. Een dag vol met leuke sportieve activiteiten, een terugblik en een geweldig feest in het Hof van Salland te Diepenveen.

Oud leden en vrijwilligers gezocht!!!
Het 100-jarig jubileum vieren we uiteraard met onze huidige leden. Maar wie natuurlijk niet mogen ontbreken op het jubileum zijn de oud-leden en vrijwilligers. Mensen die de club groot hebben gemaakt en mensen die veel vrijwilligerswerk voor de club hebben gedaan Oud leden en vrijwilligers kunnen zich opgeven voor de feestdag op zaterdag 28 maart 2020 via de mail deijsel100@gmail.com.

 

Vorig artikelDeventer Ziekenhuis bij top tien best gewaardeerde ziekenhuizen
Volgend artikelRuim honderd bezoekers naar `Bathmen aardgasvrij`