DIEPENVEEN – In de Diepenveense Draaiomsweg staat een heel bijzondere boog voor een heel bijzonder paar. Jan en Mini Riezebos zijn 50 jaar getrouwd. Ze hadden jarenlang een groentewinkel in de Draaiomsweg in Diepenveen, hun huidige huis op nr. 29 staat naast de plek waar de winkel was, momenteel Haar en Beautysalon Turnaround.

Zij hebben hun feest op zondag 8 december gevierd met familie, buren en vrienden in het Kulturhus in Diepenveen.

Ter ere van het grote feest hebben de buren de avond voor het feest een mooie boog gemaakt van groente en fruit. De basis van de boog bestaat uit boerenkool groen, opgefleurd met allerlei groente en fruit. Een grote originele verrassing voor het 50 jarige paar.

Vorig artikelWeerbericht maandag 09 december
Volgend artikelStraatschetsen bij kerstmarkt Lebuinuskerk zijn gratis