DEVENTER – Als speciale gasten van Lebuïnus Kerk in Deventer zullen kunstenaars uit de regio straatportretjes schetsen van de bezoekers tijdens de kerstmarkt op 12, 13, 14 en 15 december, onder leiding van de bekende kunstenaar Gustave Nouel.

De kunstenaars zullen – elk in hun eigen stijl – mensen blij maken met snelschetsjes, zoals dat ook wereldwijd wordt gedaan in Parijs, Madrid en andere wereldsteden.

Bij deze kerstmarkt in de Lebuïnus Kerk kan men gratis een promotionele snel-schets laten maken. Alleen als men de snelschets mooi vindt, bepaalt men zelf wat men aan de kunstenaar geven wil, als vrijwillige bijdrage.
Zo is iedereen blij, de kunstenaars krijgen waardering/erkenning en de bezoeker is blij. Vervolgafspraken na dit direct contact met de kunstenaars, voor atelierbezoek en/of een serieuze opdracht, zijn natuurlijk altijd mogelijk.

Vorig artikelJan en Mini Riezebos uit Diepenveen vijftig jaar getrouwd
Volgend artikelHop on, hop off sloeptocht op de IJssel tijdens Dickens Festijn