DEVENTER – Wilt u er even op uit eerste kerstdag? De vereniging Deventer Huisgenoten zet op 25 december haar deuren gastvrij open voor de (inmiddels traditionele) kerstkoffie. Iedereen is tussen 11.00 en 13.30 uur van harte welkom in het Rode Kruisgebouw aan de H.G. Gooszenstraat.

Deventer Huisgenoten is een vereniging voor de actieve 50-plusser die graag onder de mensen komt en bezig wil met het maken en onderhouden van (nieuwe) contacten. Het is daarbij niet van belang of u vitaal bent of met enige ongemakken te kampen hebt, die horen bij het ouder worden. De kerstkoffie is voor iedereen bij uitstek geschikt om kennis te komen maken met de Deventer Huisgenoten. Mocht u wat minder mobiel zijn, dan kunnen wij u wellicht helpen met vervoer. De toegang voor de kerstkoffie is gratis (vrije gift is welkom). Aanmelden is niet nodig.

Moment van ontmoeten

Wilt u gewoon iemand ontmoeten voor een praatje in een gemoedelijke, warme sfeer? Misschien heeft u altijd al willen weten wat de Vereniging Deventer Huisgenoten zoal organiseert en voor wie? Wellicht wilt u zich oriënteren op een leuke vrijwilligersbaan? De huisgenoten verwelkomen u graag.

Vorig artikel29ste keer Dickens Festijn Deventer: ‘Geen editie is hetzelfde’
Volgend artikelDrukke eerste dag Dickens Festijn