DEVENTER – De feestdagen staan weer voor de deur. In winkelcentrum Boreel doe je de laatste kerst inkopen in volle kerstsferen. Op de koopavond van donderdag 19 december zijn er namelijk van 18.00 – 21.00 uur verschillende koren die kerstliederen ten gehore brengen in winkelcentrum Boreel. Daarnaast zullen de kerstelfjes heerlijke kerstkransjes uitdelen.

Ook op zaterdag 21, zondag 22 en maandag 23 december is er genoeg te doen in het winkelcentrum, met onder andere kerstelfjes, levende kerstbomen en een ware Kerstman! De activiteiten op zaterdag t/m maandag vinden plaats tussen 13.00 – 17.00 uur.
Voor uw laatste kerstinkopen kunt u ook in het weekend voorafgaand aan kerst in winkelcentrum Boreel terecht. Op zondag 22 december is het winkelcentrum namelijk gewoon geopend van 12.00 – 17.00 uur!

Vorig artikelKom op de thee
Volgend artikelBurenruzie in wijk Keizerslanden mondt uit in vechtpartij acht personen aangehouden