DEVENTER – Retro is weer helemaal ‘in’. Dat zie je overal. Hoe leuk is het dan om weer eens een middagje, ouderwets gezellig met een kopje thee, te (woord)bingoën samen met opa, oma of senior-gast en terug te verlangen naar vervlogen tijden? Op de Marke kan het; want wij zien jou! Op 18 en 19 december vindt het evenement ‘Kom op de Thee’ weer plaats met een legendarische ‘Demtèrse’ woordenbingo.

De leerlingen nemen hun opa, oma of senior-gast mee naar school, drinken een kopje thee en genieten van zelfgemaakte lekkernijen. De senior ziet wellicht oude bekenden, maakt een praatje, geniet van de muziek, gaat naar huis met geweldige prijzen en ziet waar de kinderen op school zitten. Bingokaarten kosten maar een ouderwets eurootje en worden ter plekke verkocht. De volledige opbrengst gaat naar de Deventer Voedselbank.

Vorig artikelVoorleesExpress Deventer zoekt enthousiaste vrijwilligers
Volgend artikelKerstklanken in winkelcentrum Boreel