DEVENTER – Zaterdag 14 december van 13.00-16.00 uur. De Ulebelt-zorggroep organiseert deze middag in het infocentrum en op het erf samen met buurtbewoners. Op de kerstmarkt is van alles te ontdekken: zelfgemaakte cadeautjes, vogelvoer-taarten, kinderactiviteiten; vuurkorf; broodjes bakken en pony ritjes.

In het infocentrum en buiten op het erf kunnen kinderen zelf aan de slag om een vogelvoercupcake te maken of broodjes te bakken boven het vuur. Er zijn verschillende kraampjes waar (zelfgemaakte) kerstproducten te koop zijn: Noorderbrug met kerstpakketjes, Jesse-Beau hout; Eerlijk Genieten Gorssel; Karin en Erik kaarten; Imkers; Thomas huis Olst,  Jansen hout en een cadeaukraam. En uiteraard is de Kerstman er ook met een grabbelzak. Het Kinderkoor van de Vrije school komt kerstliedjes zingen. Het is gezellig bijkletsen rond vuurkorven met pompoensoep, chocolademelk en glühwein. Natuurlijk kan je ook zelf een kerstliedje komen spelen op onze reuze-xylofoon.

Vorig artikelTopsporter in doktersjas zet Deventer Ziekenhuis op de kaart
Volgend artikelInschrijvingen DJ traject spin-it geopend