DIEPENVEEN – Op woensdag 11 december wordt er in woonzorgcentrum Sparrenheuvel weer de jaarlijkse kerstmarkt georganiseerd. Van 14.00 uur tot 16.30 uur kunt u in een kerstsfeer langs de verschillende kraampjes trekken in de Rozenhof, de Harmonie en op het Hortensiaplein. Er zijn deze middag diverse standhouders aanwezig met kerstartikelen, handgemaakte artikelen, kerstkaarten, een lotenboom, mooie kerststukjes, vogeltaarten, sierraden en nog veel meer. Ook kunt u er genieten van heerlijke oliebollen, glühwein, warme chocolademelk met slagroom, erwtensoep en kniepertjes. Met de Kerstman op de foto? Ook dat is mogelijk.U bent deze middag zeer welkom op de kerstmarkt van Sparrenheuvel, aan de Burg. Doffegnieslaan 2A in Diepenveen

Vorig artikelStreet Art Streets presenteert nieuwe muurschildering in Havenkwartier
Volgend artikelTraditionele snertloop voor Deventer bij FC RDC